RÆKKEHUS

110 kvm

Du får 110 kvm veludnyttet rækkehus med et flot og rummeligt køkkenalrum, hvor der er højt til loftet. 3 gode værelser, hvor alle er med skabe, et godt indrettet badeværelse, samt fantastiske udearealer til hele familien.

 

Rundt om huset er der to overdækkede terrasser, hvor du kan sidde fri fra duggen og nyde de lange sommeraftener. Foran huset er der en stor carport med indbyggede spots og forenden af carporten er der et rummeligt isoleret skur. Desuden er der etableret en ekstra p-plads ved siden af carporten.

 

Huset er opført i flot og moderne stil med blandt andet de bæredygtige mursten fra Randers Tegl. ”Greener” en sten der ikke kun er synsmæssigt grønne men også grønt produceret med 50% grøn energi i form af biogas og vindenergi.

RÆKKEHUS

Plan:

Rum:
Energi: 
Lejepris:
Depositum:

Forudbetalt husleje:
Indflytningspris:

1 plan

4 værelses

BR18

10.900 kr

32.700 kr

10.900 kr

43.600 kr

 

PLANTEGNING

16 RÆKKEHUSE I MIDTEN AF LANGMOSEN

Opført i nøje udvalgte kvalitetsmaterialer & med flotte detaljer

ET Lækkert og moderne rækkehus

Fra indgangen er det første der møder dig, den flotte entré med spanske klinker og indbyggede spots der giver et flot og indbydende lys. Fra entréen er der et view til gangen med den flotte rå murstensvæg som bliver belyst med elegant LED-belysning. Dette giver et fantastisk stemningsfuldt lys i gangen.

 

Herefter er der åben adgang til køkkenalrummet, hvor der bestemt heller ikke er gået på kompromis med kvaliteten.
Med et hvidt grebsfrit køkken fra Invita med lækre detaljer som egetræsfronter på køkkenøen, hårde hvidevarer fra Miele fx. 80cm induktionskågeplade og med lækre detaljer som LED-lys under køkkenøen som giver et behageligt lys om aftenen.

I køkkenet er der også tænkt på affaldssortering hvor vaskeskabet har 4 skraldespande, så der nemt kan sorteres miljørigtigt. Fra køkkenalrummet er der også direkte adgang til en af de store overdækkede terrasser.

 

I sammenhæng med køkkenalrummet er der en hyggelig stuesektion, med et stort vinduesparti, samt en dør hvor der også er adgang til endnu en overdækket terrasse.

I husets badeværelse, hvor der også er fyldt med smukke spanske kvalitetsklinker på både gulv og bruseniche, er der et ovenlysvindue fra Velux, som giver et flot lysindfald. Badeværelset er med væghængt toilet, kvalitetsinventar fra Invita samt vaskemaskine og tørretumbler fra Miele.

 

I alle husets rum er væggene beklædt med filt. Der er Troldtekt Ultrafine lofter med akustikpaneler i egetræslook i både køkkenalrum og stue, og dørene mellem hvert rum er massive med pluskarm for god lydisolering. I gang, bad og køkken er der indbyggede spots og i alle værelser er der godt med skabsplads samt et walk-in-closet i soveværelset.
I hele huset er der gulvvarme og i køkken alrum, stue og alle værelser er der lagt et lækkert kvalitets laminatgulv i Plank. For at sikre et godt indeklima er der installeret et ventilationsanlæg, så der er et sundt og godt indeklima i hele huset.

 

Der er tale om luksusrækkehuse, et kvalitetsbyggeri, som ikke minder om andre udlejningsboliger. Der er virkelig tænkt over detaljerne, alt er gennemtænkt, indrettet funktionelt og alle kvm er udnyttet på bedste måde.

GALLERI

Visualiseringerne er vejledende og kan variere fra det endelige resultat.

INFORMATION

Type: Rækkehus
Kvm: 110
Soveværelser: 3
Badeværelser: 1
Terrasse: 2 stk
Skur: 7,3 kvm
P-plads: 2 stk
Husleje pr. md: 10.900,-
Depositum: 3 mdr.
Forudbetalt leje: 1 mdr.
Aconto Vand pr. md: 317,-*
Aconto El pr. md: 417,-*
Aconto Varme pr. md: 776,-*
Indflytningsklar: fra 1/4-2022
Energi: BR18
Husdyr: Kan tillades, spørg for info

HENT VORES PROSPEKT

Her finder du vores store udlejningsprospekt, fyldt med detaljer omkring udlejningsboligerne på Langmosen.

Menu

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål ?

Her kan du sende os dine spørgsmål.