1

Byggegrunde

Langmosen er en naturperle med skov, sø og et rigt dyreliv, samtidig med at være tæt på byen og dens mange muligheder.

Hent prospekt over vores byggegrunde

Folder_front

Ledige

Reserveret

Solgte

Ved hjælp af vores interaktive grundoversigt, kan du let  få et overblik over netop din drømmegrund.

Summer forest and the road into the forest

Tæt på naturen

Er du en af dem, der vågner om morgenen og bliver irriteret af fuglesang – så er der kun én ting at gøre: Luk vinduet, gem dig under dynen, og håb på en isvinter. For bygger du din nye bolig på Langmosen, kommer du tæt på naturen. Her er fredede områder, dejlige skove, idyllisk sø og ikke mindst dyreliv og fuglekvidder. Langmosen – tæt på naturen og alt det andet du har brug for.

Taphede - en ny bydel

Med helhedsplanen for ny bydel på Taphede har Byrådet taget hul på et af de største byudviklingsprojekter i Viborg Kommune har stået over for. Det udpegede udviklingsområde på Taphede ligger øst for Viborg afgrænset af gine landskabelige værdier i Spangsdalen, Stempedalen, Langmosen og med gode trafikale forbindelsesmuligheder via Randersvej.

 

Området er 191 ha fordelt på to områder – et udviklingsareal syd for Randersvej og et areal nord for Randersvej. Det fuldt udbyggede område forventes at indeholde 1500 boliger svarende til 3500 personer.

 

Langmosen opføres som det første kvarter i det nye område, hvor Thuesen og Vestergaard vil stå for omkring 260 ud af i alt ca. 1500 boliger.

Taphede oversigt - Langmosen

Kilde: Viborg Kommune

Tæt på det meste

Klar til start

Vi har omgivelserne til din drømmebolig. På Langmosen har vi klargjort 24 byggegrunde, der alle er omringet af natur og stadig tæt på Viborg og hverdagslivet.

 
Går du med tanker om at skulle bygge, så snyd ikke dig selv for alt hvad Langmosen kan tilbyde. Bestil en uforpligtende fremvisning i dag, du vil ikke fortryde det.

Afspil video

Grønne tanker

Langmosen bliver opført med fokus på grøn energi og bæredygtighed og det betyder at minimum 80% af alle boligerne bliver opvarmet med fjernvarme fra Viborg Fjernvarme, som er den mest miljøvenlige opvarmningsform der findes. 


Drømmer du om at bo i naturskønne omgivelser tæt på byen med fokus på bæredygtighed, så er Langmosen det helt rigtige valg.

Bestil EN fremvisning

Skriv her så kontakter vi dig vedr. en fremvisning af grundene på Langmosen.

Menu

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os