DOBBELTHUS

135 kvm

Her får du hele 135 kvm veludnyttet dobbelthus fordelt på to plan med et meget rummeligt køkkenalrum, et gæstetoilet med vaskefaciliteter fra Miele, 4 gode værelser, et flot og velindrettet badeværelse og fantastiske udearealer til hele familien.

 

Rundt om huset er der to overdækkede terrasser, hvor du kan sidde og nyde de lange sommeraftener. Foran huset er der gode parkeringsmuligheder med en stor carport med indbyggede spots og forenden af carporten er der et rummeligt isoleret skur.

 

Huset er opført i flot og moderne stil med de bæredygtige mursten fra Randers Tegl. ”Greener” som er en sten der ikke kun er synsmæssigt grønne men også grønt produceret med 50% grøn energi i form af biogas og vindenergi.

RÆKKEHUS

Plan:

Rum:
Energi: 
Lejepris:
Depositum:

Forudbetalt husleje:
Indflytningspris:

2 plan

5 værelses

BR18

12.800 kr

38.400 kr

12.800 kr

51.200 kr

PLANTEGNING

16 RÆKKEHUSE I MIDTEN AF LANGMOSEN

Opført i nøje udvalgte kvalitetsmaterialer & med flotte detaljer

ET Lækkert og moderne rækkehus

Fra husets indgang kommer man ind i den flotte entré med lækre spanske klinker og indbyggede spots der giver et flot og indbydende lys. Herfra er der adgang til stueetagens toilet og også her er der smukke spanske klinker på gulv, et væghængt toilet samt vaskemaskine og tørretumbler fra Miele.

Fra entréen kommer man ind til køkkenalrummet, hvor man virkelig får en fornemmelse af kvalitet med et kæmpe køkken fra Invita med hvide grebsfrie låger og med lækre detaljer som egetræsfronter på køkkenøen, hårde hvidevarer fra Miele fx. 80cm induktionskågeplade og med flotte detaljer som LED-lys under køkkenøen der giver et behageligt lys om aftenen.

I køkkenet er der også tænkt på affaldssortering hvor det vaskeskabet har 4 skraldespande, så der nemt kan sorteres miljørigtigt. I forlængelse af køkkenet er der opført en hyggelig alkove, bygget i akustiskpaneler i egetræslook, herfra er der en skøn udsigt til både stuen og på den store terrasse. 

 

Under trappen til 1. sal er der et lille depotrum. Op ad den smukke trappe er der et stort vinduesparti der giver et fantastisk lysindfald, som leder en op til husets 1. sal med en fordelingsrepos til 4 rummelige værelser samt det store badeværelse. Badeværelset er med smukke spanske klinker på både gulv og bruseniche, et væghængt toilet, vask med skuffe elementer, samt el-betjent ovenlysvindue fra Velux.

I alle værelser er der rummelige skabe. I alle husets rum er væggene beklædt med filt. Der er Troldtekt Ultrafine lofter med akustikpaneler i egetræslook i både køkkenalrum og stue, og dørene mellem hvert rum er massive med pluskarm for god lydisolering. Fra det ene værelse samt det store soveværelse er der udgang til en flot og stor altan.

I hele huset er der indlagt gulvvarme og i køkken alrum, stue og alle værelser er der lagt et lækkert kvalitets laminatgulv i Plank.
For et bedre indeklima er der ventilationsanlæg til samt el-oplukkelige Veluxvinduer, så der er et sundt og godt indeklima i hele huset.

Her er der tale om luksus dobbelthuse, et kvalitetsbyggeri, som ikke minder om andre udlejningsboliger. Der er virkelig tænkt over detaljerne, alt er gennemtænkt, indrettet funktionelt og alle kvm er udnyttet på bedste måde.

GALLERI

Visualiseringerne er vejledende og kan variere fra det endelige resultat.

INFORMATION

Type: Dobbelthus, 2 plan
Kvm: 135
Soveværelser: 4
Badeværelse/toilet: 2
Terrasse: 2 stk
Altan: 1 stk
Skur: 5 kvm
P-plads: 2 stk
Husleje: 12.800,-
Depositum: 3 mdr.
Forudbetalt leje: 1 mdr.
Aconto Vand pr. md: 517,-*
Aconto El pr. md: 625,-*
Aconto Varme pr. md: 909,-*
Indflytningsklar: fra 1/7-2022
Energi: BR18
Husdyr: Kan tillades, spørg for info

HENT VORES PROSPEKT

Her finder du vores store udlejningsprospekt, fyldt med detaljer omkring udlejningsboligerne på Langmosen.

Menu

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os